2012. október 16., kedd

Oxford

Tegnap Oxfordban jártunk, nekem bekerült a Top3 közé Siurana és Marokkó mellé. Nem tudom, mit szorított ki, de nem is érdekes. Pont olyan, mint amilyennek elképzeltem, és épp ez volt a meglepő. Nem az volt, hogy hm, hát igen, itt van még egy ódon épület vadszőlővel benőve hatalmas zöld parkkal, hanem tényleg lenyűgözött minden.



Felsétáltunk a város egyik dobjára is, ahonnan az egészet beláttuk. A fotókat nem mi készítettük, olyan is van, csak nehéz előszedni. De megéri, mert most kivételesen azok a jobbak, mert nem találtam olyanokat online, amik átadnák a hangulatot, meg amik pontosan azt fényképezték volna le, ami tetszett. De azért talán ezek alapján is el lehet képzelni.


Odafelé busszal mentünk, visszafelé meg stoppolni próbálkoztunk, de Angliában ez nem divat, mert másfél órányi próbálkozás után vett fel miket valaki, aki Londontól 24 mérföldre tett le minket az autópálya leállósávjában(!). Azt mondta, hogy nemsokára lesz egy lehajtó, de nem tudom, mit gondolt, mert csak egy másik autópálya becsatlakozója volt ott. Úgyhogy jött is az autópályarendészet és eltávolított minket onnan, egészen egy metróállomásig. Úgyhogy szerencsénk volt ezzel is.

Nincsenek megjegyzések: