2011. augusztus 4., csütörtök

Marokkoban

Egeszen elkepesztoelmenyekkel gazdagodtunk; olyan vendeglatonk van, hogy arra szerintem nincs is europai szo, mi tenylegesen az o igazi vendegei vagyunk itt egy hatalmas hazban, a varos hihetetlenul szegeny, a kornyek, a tenger szinte erintetlen, hatalmas hegyek a varos kozepen, latni Europat :), minden nagyon mas. Setaltunk az ovarosban is, mindenki el akar adni valamit, vagy barhogy penzhez jutni, persze ez szomoru, de ezt a reszet is meg kell ismerni a vilagnak.

6 megjegyzés:

Zsolt írta...

HM... Az arabok (vagy nem minden Észak afrikai arab?) :), szóval ők "mindig minden körülmények" között eladni akarnak valamit.Pl még Ukrajnában is árulnak. Nem csodálkozom, hogy otthon is. A "telefon afrikát" is ők találták fel. Mint a bolgár tengerpart kuriózumát. A vendéglátótoknál egyébként kézzel kellett enni? Vagy az ott pont nem divat?
Egyébként már azt hittem elraboltak, mert végül semmit nem tudtunk meg Cadizról, és az óceánban történt fürdésről...

mitro írta...

Irtad, hogy nehezen tudsz valaszolni a bejegyzesekre. Olvasni is nehezen tudod? .... Jaj, bocs, erre sem fogsz tudni valaszolni. Nem baj. Azert orulunk, hogy elmeny elmeny utan er benneteket.

mitro írta...

Penteken Gibraltar? Hm... Jo sziklamaszast!

Marci írta...

Szerintem ot magat is eladtak, azert apadtak el a postok... :)

Zsolt írta...

Az is szép élmény lehet: mármint hogy őt is eladták. Azért én visszavásárolnám, még ha két tevém bánja is. Remélem, valaki tudja, ki volt a vevő....

mitro írta...

Megkaptuk a képeslapot Alhambraról, köszi :)