2011. augusztus 1., hétfő

Sevilla, borult ég, szél, és a taft...

Szóval ez alapból érdekes. Mindenki azt mondta, hogy jó, jó, Málaga, meg Granada is meleg, na de. Sevillával vigyázunk, mert elviselhetetlen a höség. Ehhez képest nem kicsit borult égboltra ébredtünk, majd a városban telefújta a szél a szemünket homokkal, majd szétesettt a szemüvegem (ez nem kapcsolódik szorosan a témához), majd...

Igazábol Sevilla is csak egy nagyváros, megnéztük, amit meg lehetett (hatalmas (tényleg óriási) katedrális, egy rendkívüli palota, hangulatos belváros stb.), de különösképpen ezt. Mondhatni, ezért jöttunk ide, de vigyázni kell, mert csak du. háromig van nyitva (ezt Marciéknak :) ).

Holnap Cádiz. Na ez még érdekes: amikor meséljük bárkinekaz útitervünket (Granada, Sevilla, Cádiz...), akkor itt mindig megállitanak, hogy na fuuu Cádiz. Na az, azt élvezni fogjátok. It´s beautiful. Szóval kialakultak egyfajta elvárások, és kíváncsian várjuk, hogy Cádiz megfelel-e nekik :)

De persze a fö attrakcio, fürödni az óceánban. Hogy, hogy nem, ez nekem mindeddig nem sikerült.

4 megjegyzés:

Marci írta...

:) Orommel olvasom, hogy fogyasztjatok a varosokat!
Cadizt meg az egesz atlanti regiot azert dicserik, mert allitolag teljesen mas a part kepe is, mint a Foldkozi-tenger oldalan. Ennel tobbet en sem tudok :)
Ha megjottetek, eloben is erdekelne majd egy kis utolagos beszamolo :)
Jo kalandozast!!

Szilva írta...

Sikerült fürödni? Én sose felejtem el milyen szép turkizkek az északi tenger marine kekjehez képest :) meg hogy milyen sós lesz a böröd tőle :)

bemapoe írta...

Mármint az óceánban? Igen, de semmi extra :)

bemapoe írta...

A sót viszont utálom... :)