2012. január 9., hétfő

Csak az olvassa el, aki lehet, hogy kijönne hozzám

Na, aki szeretne kijönni hozzám, vagy ha nem is hozzám, de ide (:P), annak a következö a helyzet: májusig gyakorlatilag bármikor lehet jönni, low season, csak irodai munka van. Ez azt jelenti, hogy ha a hétvégén kívül más napok is benne vannak, akkor esélyes, hogy tudok én is menni veletek hétköznap is, legalább egyszer, persze utána be kell dolgoznom. De hétvége mindenképp legyen benne.

Május után (illetve egyre közeledve a májushoz) egyre több olyan munka lesz, ami esetenként igénybe veheti a hétvégét is, ami után viszont a hétfö-keddet kiadják általában. Szóval a nyári látogatásban is legyen benne a hétvége, és mivel nem lehet nagyon elöre tudni az eseményeket, gyakorlatilag már lehet is megvenni a repjegyeket.

Easyjet most kedd éjfélig olcsóbb, és genfi átszállással lényegesen olcsóbb nyár felé, mint a wizz közvetlen járata. De akármelyik is, érdemes megvenni gyorsan, mert drágulnak masszívan, azt meg nem akarom, hogy a drágaság miatt ne jöjjetek ki :)

És tényleg, bárkit szívesen látok, nem ígérem, hogy foglalkozni is tudok majd veled, de lakhatsz nálam, remélme ez elég, szeretném látni sokatok arcát itt :)

2 megjegyzés:

Kornél írta...

síelni is lehet?:)

bemapoe írta...

Igen, a város hegyen van, szóval már csak hó kell, minden pillanatban leeshet. Csak 15 fokkal vagynk feljebb, mint kéne, az nem sok.